How to rock you're photoshoot


Een fotoshoot boeken doe je waarschijnlijk niet iedere dag. Het is een investering en misschien lijkt het je ook nog ongemakkelijk. Ik snap het helemaal. Maar toch hoop ik dat je na onze fotoshoot er vol plezier op terug kijkt, het een leuke ervaring was en voelde alsof je met vrienden een gezellige middag al wandelend in de natuur hebt doorgebracht, dat is mijn doel!

I. Book the date.

 

De tijd gaat snel, wacht niet langer met het boeken van een shoot. Leg momenten vast zoals ze nu zijn en koester ze voor altijd.

 

 

 

II. Take photos.

 

Ja, je hebt geboekt! Samen kiezen we een plek die bij jou past. In het centrum van een oude stad, mooi plekje in de duinen of misschien wel in het bos? Alles kan.


Laten we samen iets zoeken waar jij je comfortabel bij voelt, dat is het allerbelangrijkste. Twijfel je over je outfit? Ik denk graag met je mee, stuur gerust een berichtje.

 

 

 

III. Forever memories.

 

Na de shoot ontvang je van mij een online galerij met alle bewerkte beelden. Je mag je favoriete foto's aan mij doorgeven. Deze maak ik na betaling in hoge resolutie beschikbaar in jouw persoonlijke galerij.


Easy peasy, zie ik je snel?