Bruiloft


Gefeliciteerd met jullie verloving! Uit ervaring weet ik wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een bruiloft. En als de dag eenmaal daar is, vliegt 'ie voorbij.

Ik zorg ervoor dat jullie ieder moment van de dag opnieuw kunnen beleven. De kleinste details leg ik voor jullie vast zoals de sieraden, bloemen of dat ene handgeschreven kaartje van oma. Ik ben er wanneer jullie mij nodig hebben, en ga op in de menigte om ieder bijzonder moment vast te leggen. Ik kijk uit naar jullie dag vol liefde.

Neem contact op

Pakketten


Ik werk met drie verschillende pakketten. Zo is er altijd een pakket dat bij jullie past.

Pakket 1

6 uur fotografie
250-300 high resolution foto's
Luxe USB stick
Persoonlijke galerij
Gezellig kennismakingsgesprek

Inclusief reiskosten


€1.495

Pakket 2

8 uur fotografie
300-350 high resolution foto's
Luxe USB stick
Persoonlijke galerij
Gezellig kennismakingsgesprek

Inclusief reiskosten & een prachtig foto album.


€1.795

Pakket 3

10 uur fotografie
350-400 high resolution foto's
Luxe USB stick
Persoonlijke galerij
Gezellig kennismakingsgesprek

Inclusief reiskosten & een prachtig foto album.


€ 1.995


Handig om te weten

  • Als eerst plannen we een gezellig kennismakingsgesprek. Ik ben benieuwd wie jullie zijn, hoe jullie dag eruit ziet en wat voor wensen jullie hebben. Daarnaast kan ik jullie ook wat meer van mijn portfolio en album opties laten zien. Dit kennismakingsgesprek kan bij mij thuis aan de keukentafel of online!


  • Indien er een fijne klik is en jullie besluiten om mij te boeken reserveer ik jullie datum in mijn agenda. Ik vraag een aanbetaling van 25% van het totaal bedrag.


  • Ongeveer twee weken voor de bruiloft spreken we elkaar nog een keer. We nemen samen het draaiboek door (als dat er is) en zetten de laatste puntjes op de i.  • En dan is het moment aangebroken, jullie dag gaat beginnen. Ik kom naar de afgesproken locatie en leg de dag tot in detail voor jullie vast.


  • Binnen 5 werkdagen ontvangen jullie de preview in een eigen online galerij. Je kan deze galerij delen met jullie dierbaren en de foto's op hoge resolutie downloaden.


  • Na ongeveer 6 weken ontvangen jullie van mij alle bewerkte foto's in hoge resolutie op USB-stick.


  • Nadat jullie in alle rust de foto's hebben bekeken hoor ik graag welke favoriete foto's een plekje mogen krijgen in het album. Zodra ik jullie keuze heb ontvangen ga ik aan de slag met het album ontwerp en ontvangen jullie niet al te lang daarna een prachtig album thuis!FAQ

Heb je een second shooter?

Jazeker! Mijn man is ook fotograaf. Als jullie dit willen, en hij in de mogelijkheid is komt hij graag mee fotograferen.

Vraag je een aanbetaling?

Zodra jullie na het kennismakingsgesprek besluiten om mij te boeken voor jullie dag vraag ik een aanbetaling van 25% van het bedrag.

Ben je door heel Nederland beschikbaar?

Absoluut! Geen provincie of land is mij te ver. Ik ga graag op avontuur!

Is een pre-weddingshoot mogelijk?

Een pre-weddingshoot of een lifestyle shoot is zeker mogelijk. We treffen elkaar op een plek waar jullie je comfortabel voelen en maken er een ongedwongen shoot van. Zo wennen jullie aan mij én mijn camera's.

Indien jullie een lifestyle shoot in combinatie met een bruiloft boeken ontvang je 20% korting op de lifestyle shoot.